Ga naar hoofdinhoud

Over ons

Wat maakt ons wie we zijn?

Jacht- en Schietsport Aalten is de webshop van kleiduivenschietbaan Voskuil Aalten. Alle producten die hier te vinden zijn, zijn te bezichtigen en te koop in onze fysieke winkel. Hier kunnen we jou voorzien van het juiste advies voor aankoop. Dat adviseren vinden wij het meest belangrijke van de koop. We bespreken met jou wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Samen komen we dan uiteindelijk tot het beste advies. Dat is wat wij belangrijk vinden!

Het is ook mogelijk om de hagel- en of luchtbuksen te testen op de schietbaan. Zo kan je met een ‘testrit’ uitproberen of het product voldoet aan al jouw wensen.

Is jouw geweer toe aan onderhoud of een reparatie? Dan kan je ook terecht bij Voskuil Aalten, wij bieden namelijk reparatieservice voor geweren aan.

Wij zijn een wettelijk erkende wapenhandel door het Ministerie van Justitie en aangesloten bij de branchevereniging VVJS.

v.l.n.r. Harald Voskuil, Wiljan Messing, Bianca Overbekking en Rowdy ter Voert

Ons Team

Wie zijn wij?

Harald Voskuil

Kom je langs in de winkel? Dan staat Harald Voskuil met raad en daad voor je klaar. Harald is eigenaar van de shop en van Kleiduivenschietbaan Voskuil Aalten. Alles met betrekking tot de jacht-en schietsport is Harald met de paplepel ingegoten. Zijn vader is destijds begonnen met de verkoop van jacht- en schietsportartikelen in het centrum van Aalten. Sinds 2016 is de shop gevestigd op de kleiduivenschietbaan. Harald adviseert je graag over alle aanwezige producten. Hij is gespecialiseerd in de geweren én de kijkers voor de jacht. Tijdens zijn jachtdagen test hij de kijkers uit zodat hij weet waar hij over praat en het juiste advies kan geven.

Rowdy ter Voert

Rowdy kan je ook tegenkomen in de shop. Op de woensdagen en regelmatig op zaterdag zal hij aanwezig zijn. Hij heeft veel kennis van de diverse wapens en is TSK-specialist.

Kleiduivenschietbaan Voskuil Aalten

Kennismaken met de sport

In de prachtige Achterhoek, te midden van het groene buitengebied het Goor, vind je onze gastvrije kleiduivenschietbaan Voskuil Aalten. Bent u al in de ban van de schietsport en wilt u anderen kennis laten maken met deze uitdagende outdooractiviteit? Kom dan langs en laat ze op een leuke en vriendelijke manier kennismaken met deze sport!

Ga naar Voskuilaalten.nl
Contact

Voskuil Aalten
Fleurtendijk 2
7122 MZ Aalten

Tel: +31 (0)6 54 28 89 54

schietshop@voskuilaalten.nl

Snel navigeren
Plan je bezoek

Woensdag van 12.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur
Zondag gesloten

 

(Een bezoek op andere dagen en tijden is mogelijk op afspraak)

Back To Top