Ga naar hoofdinhoud

Assortiment

Onze merken

Browning

Browning hagelgeweren hebben een naam in de markt, de prijs/kwaliteit verhouding is geweldig. Browning heeft 2 lijnen, een sportlijn en een jachtlijn, beide bij Voskuil te verkrijgen. Van High End kleiduiven/jachtgeweren tot de robuuste lijn van no nonsense werkpaarden. Er is voor elke smaak en budget wel iets te vinden. 

Browning Limited Editions

Bijna elk jaar worden door Browning een aantal Limited Editions op de markt gebracht. Dit zijn prachtig uitgevoerde geweren met speciale gravures of super mooi hout, of speciale pakketten zoals geweren met extra veel verstelmogelijkheden en accessoires. Wij gebruiken zelf ook veel Browning geweren op de schietbaan voor de recreatieve groepen. Veel van deze geweren hebben al een vrachtwagen aan patronen verschoten, en ze blijven goed functioneren. Een betere test is er niet!

Krieghoff

Als je praat over de top in kwaliteit en mogelijkheden, dan kom je al snel bij het Duitse Krieghoff. Krieghoff hagelgeweren worden in principe op bestelling gemaakt en daardoor is de gemiddelde wachttijd voor een geweer wat langer dan andere merken. In ruil voor het lange wachten krijg je een bijna onverwoestbaar geweer die, naar verluidt, een belasting van meer dan 1.000.000 patronen aankan. De gemiddelde schutter zal dit nooit halen, maar het geeft maar aan wat de kwaliteit standaard en robuustheid van deze wapens is.

Blaser

Blaser is een Duits merk en vooral bekend van de kogelgeweren, maar zij bouwen ook fantastische hagelgeweren: de F3 en F16. De high level aan Duitse kwaliteit en de technische specs maken deze geweldig om mee te schieten. Tevens kan men het geweer compleet opbouwen naar eigen wensen, zoals looplengte, bieshoogte (richtmiddelen), voorhoutvorm, houtgradatie, balanssysteem en ga zo maar door. Uit eigen ervaring kunnen wij zeggen dat Blaser hagelgeweren top geweren zijn voor de schutters die graag eens willen afwijken van de gebaande paden.

Beretta

Beretta is één van de oudste producenten van hagelgeweren, dit zie je terug in kwaliteit en innovatie van het de Beretta producten. Beretta geweren zie je terug bij de plaatselijke drijfjacht tot op Olympische Spelen en alles er tussen. Ook Beretta heeft 2 lijnen, sport en jacht, binnen deze lijnen is er veel variatie.

In de jachtlijn kan je kiezen voor een standaarduitvoering met kleine gravure en standaard hout tot een zelf samengestelde geweer met gravure en hout naar keuze waarvan het prijskaartje ook aan een middenklasse auto had kunnen hangen. In de sportlijn geldt hetzelfde. Er zijn standaard topgeweren of je kiest voor een Olympische schietmachine. Ook hier kunnen wij uit eigen ervaring spreken dat Beretta geweren topproducten zijn.

Winchester

Ook de Winchester hagelgeweren lijn komt voor uit de Browning familie. De naam Winchester is van ouds een naam die staat voor kwaliteit, en daaraan is tot heden ten dage niets aan veranderd. Optisch gezien is de uitvoering meestal wat minder dan de Browning, maar dat zorgt ervoor dat het prijstechnisch interessanter wordt. Winchester geweren zijn no nonsense gebruiksgeweren met een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Caesar Guerini

Caesar Guerini is een vrij nieuwe naam in de hagelgeweren. Dit bedrijf is opgebouwd door mensen die bij andere Italiaanse geweerbouwers zijn weggegaan en zelf een eigen bedrijf wilden starten. Inmiddels zijn ze zo succesvol dat ze ook Fabarm hebben overgenomen. Caesar Guerini’s zijn Italiaanse raspaardjes; elegant, mooi vormgegeven, maar ook kwalitatief sterk. Net zoals andere fabrikanten heeft Caesar Guerini ook weer een sport- en jachtlijn met de daarbij behorende specifieke eigenschappen en uitvoeringen. 

Andere merken

Wij werken ook samen met:

Contact

Voskuil Aalten
Fleurtendijk 2
7122 MZ Aalten

Tel: +31 (0)6 54 28 89 54

schietshop@voskuilaalten.nl

Snel navigeren
Plan je bezoek

Woensdag van 12.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur
Zondag gesloten

 

(Een bezoek op andere dagen en tijden is mogelijk op afspraak)

Back To Top